Tarih: 19.03.2024 - 12:46

Tarihçe

İnfak İnsani Yardım Vakfı, 1996  yılında kurulmuştur. 3 kıta da 26 ülkede  kuruluşundan bugüne yardımlaşma faaliyetleri, Kültür Faaliyetleri ve sosyal etkinlik alanında çalışmalar yürüttü. Binlerce öğrenciye sağladığımız “BURS” imkanı  ile üniversite öğrencilerinin barınmalarına yönelik açtığımız “ÖĞRENCİ EVLERİ” ile gençlere yönelik çalışmalara yürüttük.  Yurt içi- Yurt dışı fark etmeksizin binlerce kişiye ulaştırdığımız “GIDA- GİYSİ-BATTANİYE-PARA” yardımları ulaştırdık.  Suriye  İhtiyaç sahiplerine  yönelik ücretsiz hizmetler veren, yoksulları giydirdiğimiz, güler yüz ve sımsıcak tebessümle muhtaçlara şefkat elini uzattığımız  HAYIR MAĞAZASI ile  yıllardır hizmet veriyoruz. 26 Ülke 3 kıtada ulaştırdığımız ayni ve nakdi yardımların yanında her yıl düzenlediğimiz “KURBAN KAMPANYALARI”  düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

İnfak Vakfı göstermiş olduğu yardım faaliyetleri ile yurt içi ve yurt dışında onlarca ödüle layık görüldü; Zenginin fakire uzanan eli,  muhtaç olup da söylemeyenin dili “ olmaya yaptığı çalışmalar ile devam ediyor.