İç savaş sebebi ile  idlib sınır kamplarında çadır evlerde yaşamak zorunda kalan  Suriyeliler için  sosyal konut projemiz çok yakında açılacak.

Evlerinden yurtlarından edilmiş insanların daha yaşanılabilir ve güvenli konutlarda  hayatlarını sürdürmelerini sağlayabilmek için sosyal konut projesi gerçekleştirdik.  Projemizde briket evlerden mahalle oluşturduk. Kardeş kuruluşumuz  Deniz Feneri ile birlikte İdlib’te  Deniz Feneri ve İnfak Vakfı Mahallesi  kuruldu.

Açılışı gerçekleştirilecek sosyal konut projemizde  briket evlerin; tesisat yapısı, mutfak eşyaları, ev araç gereçleri  ve su deposunu  vb. ihtiyaçları temin edildi.  Açılışını gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde İnfak Vakfı Başkanı Ömer Köse ve infak çalışanları   bir tır gıda malzemeleri ile birlikte  İdlib kampına gitmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Projemiz infak gönüllülerini bağışları ile gerçekleşti sizlerde projemize destek  olmak isterseniz bizim ile iletişime geçebilirsiniz

BANKA HESAP NUMARALARI

İletişim:  +90 312 310 52 40