Togo’da Su Kuyusu Umut Oldu
İnfak Vakfı Afrika’nın ücra köylerinde yaşam kaynağı olan Su kuyuları açma faaliyetlerini yıllardır sürdürüyor. Afrika’nın büyük bir kısmında insanlar suya ulaşımda sıkıntılar yaşıyor. Temel ihtiyaç olan suyu temin edemeyen insanlar pek çok hastalıkla ve farklı sıkıntılar ile boğuşuyor. Su bereket kaynağıdır. Su temizlik için oldukça önemli bir kaynak. Bu kadar önemli kaynak olan suya ulaşmada açılan her bir su kuyusu umut oluyor.
Su Kuyusu Kampanyası
İnfak, yıl içerisinde su kuyuları açma çalışmalarını sürdürüyor. Gerek hayır severlerin talepleri ile gerekse “SU KUYUSU KAMPANYASI” ile su kuyusu açma çalışmalarını sürdürüyor.
Togo’da Yeni Bir Su Kuyusu
Togo’nun suya ihtiyaç duyan insanına ümit olan yeni bir su kuyusu açıldı. Her yıl belli zamanlarda Togo’da su kuyuları açılıyor. Bir su kuyusu binlerce insana can oluyor.
Sizler de Togo’da su kuyusu açmak isterseniz İnfak Vakfı ile iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.