Togo’da Su Kuyusu Umut Oldu

İnfak Vakfı  Afrika’nın ücra köylerinde yaşam kaynağı olan Su kuyuları açma faaliyetlerini yıllardır sürdürüyor. Afrika’nın büyük bir kısmında insanlar suya ulaşımda sıkıntılar yaşıyor. Temel ihtiyaç olan suyu temin edemeyen insanlar pek çok hastalıkla ve farklı sıkıntılar ile boğuşuyor. Su bereket kaynağıdır.  Su temizlik için oldukça önemli bir kaynak. Bu kadar önemli kaynak olan suya ulaşmada  açılan her bir su kuyusu umut oluyor.

Su Kuyusu Kampanyası

İnfak, yıl içerisinde su kuyuları açma çalışmalarını sürdürüyor. Gerek hayır severlerin talepleri ile gerekse “SU KUYUSU KAMPANYASI” ile su kuyusu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Togo’da Yeni Bir Su Kuyusu

Togo’nun suya ihtiyaç duyan insanına ümit olan yeni bir su kuyusu açıldı. Her yıl belli zamanlarda  Togo’da  su kuyuları açılıyor.  Bir su kuyusu binlerce insana can oluyor.

Sizler de Togo’da su kuyusu açmak isterseniz İnfak Vakfı ile iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.