Ramazanda  Yurt Dışına Yardımlar Yapıldı

Ramazan paylaşma, yardımlaşma muhabbet ayıdır.  Yurtdışında paylaşmak, bölüşmek, muhabbet köprüleri kurmak isteyen bağışçıların yardımlarını İnfak Vakfı her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da  ulaştırdı.

Toğo, Somali, Endonezya ve Filistin’e Yardımlar Ulaştı

Toğo, Somali, Endonezya ve Filistin de bağışçılarımızın destekleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaşıldı. Yetim, öksüz, dul, yaşlı,  ihtiyaç sahibi, İç karışıklık ve savaş mağduru insanlara tüm ramazan boyunca yardımda bulunuldu, erzak, kurban eti, iftarlık  dağıtıldı.

Kadir Gecesi Bin Kişilik İftarlar Verildi

İnfak Vakfı, Afrika’da Toğo ve Somali’de Kadir gecesinde bin kişilik İftarlar verdi. Gönüllülerin ve bağışçıların desteği ile yurtdışında Kadir gecesin ’de yetim, çocuk, yaşlı, ihtiyaç sahibi insanlara İftariyelikler  dağıtıldı. ,

Yardımlar Yıl Boyunca Devam Edecek

İnfak Vakfı yurt dışında farklı ülkelerde binlerce ihtiyaç sahibi yetim, öğrenci, mülteci, yaşlı insanlara yönelik yaptığı çalışmalarını bağışçıların katkısı ile yıl boyunca sürdürmeye devam edecek.

Yurt dışı yardımında bulunmak için bizimle iletişime  geçebilirsiniz.