Ramazan Ayında Binlerce İhtiyaç Sahibine Yardım Edildi

İnfak Vakfı, 26 yıldır insanımıza verdiği güvenle Ramazan ayı boyunca 3 kıtada yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Bu Ramazanda da “İnfak Zenginin Fakire Uzanan Elli, Muhtaç Olupta da Söyleyemeyenin Dili” oldu. Hayırseverlerin yardımlarını yetim, mülteci, yaşlı vb. ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak  yüzlerini güldürdü.

Her yıl olduğu gibi bu yılda gönüllüler ve bağışçılardan oluşan ekiplerimiz ile ihtiyaç sahibi insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin, yaşlıların kapılarını çaldı.  Ramazan kolileri, iftariyelik kumanyalar, bayramlıkları dağıttı. Ramazan boyunca tespit edilen ailelere ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu.

Ramazan Ayı  Boyunca İftariyelik Kumanyalar Dağıtıldı

Ramazan  Ayı Boyunca onlarca aileye gönüllü ekipler ile birlikte iftarlık kumanyalar dağıtıldı. Mülteci ailelere de dağıtılan  kumanyalar  ailelerin, çocukların yüzünü güldürdü.

Gıda Paketleri ve Gıda Kartları  Verildi

Hayır severlerimizin ihtiyaç sahipleri için göndermiş oldukları gıda paketleri ve gıda kartlarını ihtiyacı olduğu tespit edilen yüzlerde aileye ulaştırıldı.

Yardımlar  Yıl Boyunca Devam Edecek

İnfak Vakfı olarak binlerce ihtiyaç sahibi yetim, öğrenci, mülteci, yaşlı insanlara yönelik yaptığı yardım çalışmalarını yıl boyunca sürdürmeye devam edecektir.