İnfak Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılda  Kurban İbadetini yerine getirecek Müslümanlar ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı oluyor.  Korona sürecinde zor durumda olan insanlara yardım götürmeye hazırlanıyor. Dünya’da binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaşmayı hedefliyor.

Kurban ibadeti Kur’an-ı Kerim de “Biz, her ümmete -(Kurban kesmeye uygun) hayvan cinsinden kendilerine rızık olarak verdiklerimiz üzerine Allah’ın adını ansınlar diye- kurban kesmeyi gerekli kıldık. İmdi, İlahınız, bir tek İlah’tır. Öyle ise, O’na teslim olun. (Ey Muhammed!) O ihlaslı ve mütevazı insanları müjdele!” (Hac 22/34) belirtiliyor.

Sizlerde Kurban ibadetinizi yerine getirirken kurbanınızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isterseniz İnfak Vakfı ile  ulaştırabilirsiniz. Bu yıl  Türkiye, Filistin ve Afrika’da Kurbanlar kesilecektir.

Kurban Bedelleri:

• Türkiye: 2100 TL
  • Afrika:1000 TL
  • Filistin:2100 TL

Kurbanlarımız Nasıl Kesiliyor?

Vekalet yolu ile vakfımıza göndereceğiniz kurban ücretlerini banka hesap numaralarına havale, posta çeki ile veya vakıf merkezine bizzat gelerek elden ödeme yapabilirsiniz.  Banka işlemlerinde açıklama kısmına  “Kurban” ibaresi eklemeyi ve göndermek istediğiniz ülkeyi yazmayı unutmayın.

Vakıf gönüllülerimiz ve çalışanlarımız kurban ibadeti yapmaya uygun olan kurbanlıkları kurban gününe uygun hale getirir.

Bayram günü İslami usullere göre kesilir. Bayram namazının ardından  kesilen kurbanlar paylara bölünerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılır.

Kurban kesimleri tamamlandıktan sonra vakfımız, kurban sahiplerine isteğe göre görüntülü video yoluyla kurbanın kesildiğine dair bilgi verir.

Sizlerde Kurbanlarınızı Bağışlamak İsterseniz:

BANKA HESAP NUMARALARI:

İletişim:  +90 312 310 52 40