Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban Bayramı heyecanı hissedilmeye başlandı. Yardımlaşmanın, sevginin, kardeşliğin, hissedildiği bayram gününde biz İnfak Vakfı olarak Afrika Togo’da olacagız. Sizde TOGO’da vekalet yolu ile kurban ibadetinizi gerçekleştirmek isterseniz bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

TOGO Kurban bedeli : 1000 TL’dir

Kurbanlarımız Nasıl Kesiliyor?

Vekalet yolu ile vakfımıza göndereceğiniz kurban ücretlerini banka hesap numaralarına havale, posta çeki ile veya vakıf merkezine bizzat gelerek elden ödeme yapabilirsiniz.  Banka işlemlerinde açıklama kısmına  “Kurban” ibaresi eklemeyi ve göndermek istediğiniz ülkeyi yazmayı unutmayın.

Vakıf gönüllülerimiz ve çalışanlarımız kurban ibadeti yapmaya uygun olan kurbanlıkları kurban gününe uygun hale getirir.

Bayram günü İslami usullere göre kesilir. Bayram namazının ardından  kesilen kurbanlar paylara bölünerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılır.

Kurban kesimleri tamamlandıktan sonra vakfımız, kurban sahiplerine isteğe göre görüntülü video yoluyla kurbanın kesildiğine dair bilgi verir.

Sizlerde Kurbanlarınızı Bağışlamak İsterseniz:

BANKA HESAP NUMARALARI:

İletişim:  +90 312 310 52 40