İNFAK VAKFI İDLİP’E İNSANİ YARDIM TIRI GÖNDERDİ

İnfak Vakfı Suriye’nin  İdlib kentindeki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılması için insani yardım malzemesi gönderdi.

İnfak Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde hayırsever insanların desteği ile toplanan gıda, giyim, hijyen, yatak vb. temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu tırı İnfak Yeşilöz “ Hayır Çarşısı”  ve lojistik merkezinin önünden uğurladı. Tır ile birlikte 1 otobüs dolusu hayırsever Hataya kadar eşlik etti. Tırın teslim edilmesine kadar olan süreçte İnfak Vakfı Başkanı Av. Ömer KÖSE ve beraberinde İnfak gönüllüleri eşlik etti.

İnfak Vakfı Başkanı Ömer Köse ve bir kısım infak yetkilileri Suriye’de bulunan İdlib kampına yardımlarını ulaştırdı. Sahada gözlemlerde bulundu. Kampta yaşayan insanlar ile konuşuldu ve çocuklara oyuncaklar ve çikolatalar dağıtıldı. Hatay Yayladağı Kamp bölgesine giden İnfak gönüllüleri yardımlarını elleri ile ulaştırdı. Kadınlara Hijyen Paketi hediyelerini verdiler. Çocuklara oyuncak ve abur cuburlar dağıttılar.

İdlib İnsani Yardım Tırı Kampanyasına destek veren hayırseverlere ve tüm destekçilere Başkan Köse teşekkürlerini iletti. Köse “ Yerinde giderek gördüm kendi ellerimle yardımları ulaştırdım. Buradaki insanları kalıcı yardımlara çok ihtiyaçları var. Kalıcı çözümler üretmeliyiz. İnfak Vakfı olarak döner dönmez yeni bir kampanya yapacağız.” Diyerek yeni Kampanyalarının müjdesini verdi.