İç savaş sebebi ile  idlib sınır kamplarında çadır evlerde yaşamak zorunda kalan  Suriyeliler için  sosyal konut projesi açılışı gerçekleşti.

Evlerinden yurtlarından edilmiş insanların daha yaşanılabilir ve güvenli konutlarda  hayatlarını sürdürmelerini sağlayabilmek için sosyal konutlar inşaa  edildi.  Projemizde briket evlerden mahalle oluşturduk. Kardeş kuruluşumuz  Deniz Feneri ile birlikte İdlib’te  Deniz Feneri ve İnfak Vakfı Mahallesi  açılışı gerçekleştirdik..

Açılışı gerçekleştirilen sosyal konut projemizde  briket evlerin; tesisat yapısı, mutfak eşyaları, ev araç gereçleri  ve su deposunu  vb. ihtiyaçları temin edildi.   İnfak Vakfı Başkanı Ömer Köse ve infak çalışanları  bir tır gıda malzemeleri ile birlikte  İdlib kampına giderek  yardım götürdü.

Projemiz infak gönüllülerini bağışları ile gerçekleşti sizlerde projemize destek  olmak isterseniz bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

İNFAK Vakfı Sosyal Konutları

Mahalledeki  herbir eve hayır severlerimizin ismi verildi.

BANKA HESAP NUMARALARI

İletişim:  +90 312 310 52 40