İnfak Vakfı’nın ihtiyaç sahipleri için düzenlediği hayır kahvaltısı ve  kermesi büyük ilgi gördü. İnfak Vakfı’nın her yıl düzenlediği hayır kermesi geleneğini bu yılda sürdürüyor.  Keçiören Estergon Kalesinde düzenlenen kermes hayır severlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Kermesin öncesinde kahvaltı servisi yapıldı. Kahvaltı programına STK temsilcileri vakıf gönüllüleri ve hayırseverler katıldı. Vakfımızın bursiyer öğrencileri  Türk Sanat Müziği ve ezgiler söyleyerek mini bir konser verdi.

Kermes ihtiyaç sahiplerinin kömür ve soba  borçlarının ödenmesini amacı ile yapıldı. Sizlerde ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isterseniz İnfak Vakfı hesap numarası ile bağışta bulunabilirsiniz.

Hayır Kahvaltısında Hayır Severler.

Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak Konuşma Yapıyor.

Kahvaltı Programında Hanımlar Hasbihal Ediyorlar.